top of page

STORYN OM LIVINDECO

Vad är det egentligen som får oss människor att trivas och falla för ett hem eller en miljö? Många utav oss har svårt att visualisera möjligheterna på egen hand och det är här vi kommer in i bilden! LIVINDECO är en kreativ inredningsbyrå som med stor passion, tydligt helhetstänk och ett skarpt öga för detaljer hjälper privatpersoner och företag med homestyling- och inredningsuppdrag. Vårt mål är att skapa hem och miljöer som människor förälskar sig i! 

 

Erfarenhet

I över tio år har vi, Camilla och Frida, jobbat tillsammans med att skapa upplevelser utöver det vanliga. Vi har vår bakgrund som visual merchandisers på ett av de större modekedjornas huvudkontor där vår främsta uppgift varit att utforma spännande butiksmiljöer med målet att inspirera kunder. Idag verkar vi inom inredningsbranschen och använder all vår kunskap och erfarenhet som vi samlat på oss genom åren för att skapa hem och miljöer att trivas i.

Vi älskar färg & form, inredning och att uttrycka oss visuellt! 

 

Till dig som kund

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg genom hela processen och framförallt nöjd med resultatet. Vi jobbar målinriktat och noggrant för att uppnå dina förväntningar. Förutom inredning- och homestylinghjälp erbjuder vi även andra kreativa tjänster. Vill du läsa mer om vad vi kan hjälpa dig med, klicka här! Och tveka inte att höra av dig vid minsta fråga eller fundering. 

Hoppas vi hörs! /Camilla & Frida

 

LIVINDECO_70.jpg
bottom of page