top of page
Lägenhetsbild_31.jpg

STYLING inför FÖRSÄLJNING

Funderar du på att använda homestyling vid din bostadsförsäljning?

Då kan det vara bra att veta att homestyling många gånger gör så att bostaden säljs snabbare och till ett högre pris. 

 

När du ska sälja din bostad vill du såklart visa den från sin bästa sida – och det är här vi kommer in i bilden. Vi stylar din bostad till dess fulla potential för att nå rätt målgrupp och attrahera så många spekulanter som möjligt. Allt för att du ska få lyckad bostadsaffär.

 

Vi erbjuder homestyling i alla nivåer, oavsett om du har en helt tom bostad eller ett befintligt möblemang. Nedan kan du läsa om vad de olika nivåerna innebär.

HELSTYLING

För dig som behöver hjälp med all inredning eller byta ut majoriteten av din inredning. Vi inreder bostaden med allt som behövs så som möbler, textilier, inredningsdetaljer, växter och tavlor för att skapa en riktig drömbostad från grunden. Fördelen med en helstyling är att man skapar ett helt koncept som är anpassat och genomtänkt in i minsta detalj för just din bostad.

halvstyling

Halvstyling innebär att du har enstaka möbler eller en större uppsättning som går att använda. Vi kompletterar sen med allt som behövs för att säkerställa en riktigt bra slutfinish. Omfattning av styling avgörs efter ett besök hemma hos dig, där det bestäms vilka befintliga saker som ska behållas eller plockas undan. Därefter skapar vi en attraktiv bostad.

Homestyling är, precis som mäklararvodet, avdragsgillt i deklarationen.

avdragsgillt

Eftersom varje bostad är unik träffas vi hemma hos dig för att se vad som behövs för just din bostad och för att kunna ge en offert.

avdragsgillt

Homestyling är, precis som mäklararvodet, avdragsgillt i deklarationen.

Full 1 ROK: fr 22 000:-

Full 2 ROK: fr. 26 000:-

Full 3 ROK: fr 30 000:-

Halv 1 ROK: fr 16 000:-

Halv 2 ROK: fr 20 000:-

Halv 3 ROK: fr 24 000:-

Större bostäder pris på offert.

För bokning eller mer info:

FOTOSTYLING

Ett alternativ till Full- & Halvstyling är Fotostyling. Här har du som kund en bra uppsättning med inredning men vill ha hjälp med själva stylingbiten för att få så bra bilder som möjligt till din bostadsannons. Vi börjar med ett möte hemma hos dig och efter mötet får du en lista med rekommendationer för just din bostad. Listan kan innehålla tips på inköp för att säkerställa så att fotostylingen blir så bra som möjligt men även om något behöver fräschas upp som att måla om ett rum eller byta knoppar på köksskåp.

När dagen är framme för foto kommer vi och stylar bostaden med din inredning och vi har även köpt med oss fina snittblommor och färskvaror.

avdragsgillt

Fotostyling är, precis som mäklararvodet, avdragsgillt i deklarationen.

1 ROK: 6000:-

2 ROK: 8000:-

3 ROK: 10 000:-

Större bostäder pris på offert.

För bokning eller mer info:

pris

pris

INREDNINGSHJÄLP

övriga tjänster

bottom of page